top of page

Portfolio

Projecten

Koko | 3D Karakter Kruidvat

Een springend, dansend en hartverwarmend 3D karakter voor Kruidvat. Een loyalty programma met een harig gezicht. We gaven haar humor en zelfspot.

The Big Internet Museum

Een idee dat ontstond in de file: wat nou als we een museum maken óver internet en alleen óp internet. Over de eerste e-mail, de eerste smiley en de bekendste memes. Vast al eerder gedaan. Niet dus!

 

Samen met Joeri Bakker en Dani Polak gaven we het idee vorm. Media.Monks ging aan de slag en zorgde dat het museum er ook echt kwam. Het werd een hit en we gaven aan de lopende band interviews. Figuurlijk bedoel ik dan hè.

Heineken Bertje

Voor het WK maakte Heineken van Biertje een keer: Bertje. Om de toenmalige coach Bert van Marwijk te eren. Sowieso grappig om Bertje te bedenken aangezien ik echt niks van voetbal weet!

 

Heineken omarmde het idee en Amsterdam werd overspoeld met Bertjeshirts. Zelfs in het sportjournaal droegen ze de shirts.

Nationale-Nederlanden

Van krantenjongen tot bootontwerper. Alle banen in zijn leven komen aan bod in deze pensioencommercial. Regie Ismael ten Heuvel, Tibor van Ginkel (art) en Joep Drummen (copy). Zo kwam ik ook nog eens op een onderzeeër.

Pedigree Light

Hondenvoer, maar dan light. Het concept van Niels de Kuiper (art), en Joep Drummen (copy) en regie is van Ismael ten Heuvel. Deze korte Pedigree commercial was winnaar van het Very Short, Very Cheap filmfestival. We wonnen een dikke vette Vip-trip naar Cannes. 

Sjoerd viral Social Format Albert Heijn

Twee jaar lang ging ik met Sjoerd, Britt en regisseur Godfried de Vries op pad om spraakmakende en grappige vlogs te maken voor Albert Heijn. Sjoerd werd bekend en een hit.

Sjoerd
Vlogs

 Samen met Tibor van Ginkel (art) en fotograaf Jaap Vliegenthart maakten we een printserie voor McDonald's. De serie kwam op de Cannes Lions Shortflist.

McDonald's print advertenties Cannes Lions

McCafe

Heineken WK activaties Bertje

Heineken
Bertje 

Voor het WK maakte Heineken van Biertje een keer Bertje. Om de toenmalige coach Bert van Marwijk te eren. Deze print werd gekozen tot beste dagblad advertentie.

bottom of page